Prim@rk akták

Szóval, ha ismerőseim Londonba készülnek, mindig hallom a bűvös mondatot. „És biztos, hogy szétvásárolom magam a Primark-ban.” Alig vártam, hogy én egyszerű halandó is megtapasztaljam, mi az a hely, ahol forint húszért, mindent utánad hajítanak. Megtaláltam Edinburgh-ban is. Láss csodát. Szerelem első látásra. Mert a minimálbéren tengődő, kb. nulla ruhával kint tartózkodó lelkemet megcirógatta a sok csak 1 font és 3 font-os tábla, ami az új divat szerinti menő cuccok felett lógott.

Képtalálat a következőre: „legally blonde gif”

Hát nem is bírtam ki mindjárt belecsaptam a lecsóba. Bögre. Zoknik. Három póló. Komolyan? Nadrágból van olyan, ami jó az 178 magasságomra. Állj, az összes olyan. És csak 5 font? Na, vegyünk csak hármat. Cipő 8 fontért? Ide vele!

Még van törülköző és lepedő is. Na legalább nem kell más boltba mennem. Minden olyan olcsó. Remélem nem a kasszánál találnak ki valami plusz költséget, mert nehéz elhinni, hogy ezek a baromi jó cuccok tényleg csak ennyibe kerülnek. Nincs plusz költség. Ki hitte volna, na most aztán ügyesek voltunk. Spóroltam egy csomó pénzt.

2. nap…

Öhm… kilukadt a zokni… Nem értem, tegnap pedikűröztem. Nem baj van másik kettő ebből a típusból, biztos ez hibás volt.

3. nap…

Képtalálat a következőre: „freezing gif”

Öhm… kilukadt a másik zokni is. A pólóban pedig az 5. perctől folyt rólam a víz, ahogy kiléptem a házból (Edinburgh 4°C) . De se baj, itthonra még jó lesz.

4. nap…

Öhm… kilukadt a harmadik zokni. A póló pedig úgy kinyúlt a mosásban, hogy legközelebb már csak sátrazáshoz veszem hasznát. Na, ma törölközőt kell cserélnem.

Képtalálat a következőre: „fluffy harry potter gif”

Primark-os… Kérlek istenem add hogy… Most… most komolyan? Fürdés után a törülközőből több maradt rajtam, mint az anyagon… Bolyhos lettem, na jó ez kuka…


5.nap…

Képtalálat a következőre: „ripped jeans gif”

Nagymosás. Új lepedőt kell feltennem. Ez is primarkos… Már előre kíváncsi vagyok, hogy… Tudjátok milyen, amikor felrakjátok a lepedőt az ágyra – méretek stimmelnek – és amikor, ráültök szétszakad középen?

De végülis legalább nem lepődtem meg két órával később, amikor a farmer, amit szintén ott vettem, ugyanígy járt. Oké tudom, aki készételeken él hízik. Na de azért ennyire tán mégsem szörnyű a helyzet XD

Mi maradt? A cipő… Úgy voltam vele, hogy a félreértések és a mezítlábon történő hazajutás elkerülése érdekében, nem a munkába tesztelem először, hanem inkább a sarki Tesco Expressbe.

Képtalálat a következőre: „step sliding gif”

A lépcsőházunk csúszik…. Eddig nem tudtam, de hálás vagyok a CSÚSZÁSMENTES SPORTCIPŐNEK, hogy rávilágított a tényekre és lehetővé tette, hogy az évi snowboardozást potom 8 fontért a meleg lépcsőházban letudhassam. A legjobb, hogy az aszfalt is csúszik. Na ez egy teljesen új élmény volt számomra. Tehát a jövőben görkorira sem lesz szükségem.

Kijelenthetjük, hogy sajnos nekem nem vált be ez a márka. Túlélésnek jó lehet, de sokat nem szabad várni tőle. Nem véletlenül kerül ennyibe. Igazából, ha jobban belegondolok túlélésnek se jó. Mert azoktól a cuccoktól, legalább annyit elvárnék, hogy a következő fizetésig kibírja.

Biztos van olyan termék itt is, ami másoknak bevált. De maradjunk annyiban, hogy én és a Primark jobb, ha a jövőben elkerüljük egymást.

Advertisement

2 thoughts on “Prim@rk akták

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s